تاثیر پمپ انسولین بر بیمار دیابتی :
به دلیل آنکه کلیه بیماران دیابتی که درگیر بیماری دیابت نوع 1 هستند و برخی از بیماران دیابت تیپ 2 ، باید روزی چند بار تزریق انسولین انجام دهند ، بیماران با مشکلاتی روبرو می شوند در بسیاری از موارد ، بیماران به صورت سهوی یا خود خواسته در نظم تزریق انسولینشان اختلال ایجاد می کنند و ترتیب آن را بر هم می زنند به این ترتیب کنترل قند خون از حالت پیش بینی شده خارج می شود و عوارض مربوطه بیمار را درگیر می سازد . در این نوشتار قصد داریم تاثیر تاثیر پمپ انسولین بر کنترل بیماری دیابت را بررسی کنیم .
پمپ انسولین چیست ؟
پمپ انسولین دستگاهی است که پس از نصب آن دیگر بیمار نیازیی به تزریق انسولین ندارد و به کمک تنظیماتی که بر روی پمپ انجام می شود ، لازم نیست از راه سرنگ انسولین تزریق شود بلکه مقادیر مشخصی از این ماده به شکل منظم از راه پمپ وارد بدن شده و در صورت نیاز می توان تنظیمات را تغییر داد علاوه بر این امکان دستور دهی به پمپ با توجه به حجم کربوهیدرات غذای روزانه وجود دارد .
مزایای پمپ انسولین :
– بی نیازی بیمار از تزریق انسولین .
– نظم بخشی به برنامه دریافت انسولین
– امکان دریافت دوزهای کم و بسیار جزئی
– قابل استفاده آسان برای کودکان
– امکان دریافت پایه های متفاوت انسولین در ساعات مختلف از شبانه روز
– جلوگیری از نوسانات قند خون در طول شبانه روز با تغییر تنظیمات
توصیه های تخصصی :
توصیه مهمی که پزشکان متخصص دیابت به بیماران دیابتی دارند ، اینست که نحوه کار با دستگاه را به خوبی فرا بگیرند و پس از آشنایی کامل با عملکرد پمپ انسولین از آن برای درمان دیابت درمان دیابت استفاده نمایند .
پمپ های انسولین فقط با انسولین سریع الاثر کار کرده و دارای تکنولوژی پیشرفته ای هستند که کیفیت زندگی بیماران دیابت را به بهترین نحو ممکن بهبود می بخشند .
این ویژگی پمپ انسولین که انسولین دریافتی بیمار را در اوقات متفاوت روزانه تغییر می دهد ، از نوسانات قندی جلوگیری کرده و به بیمار در کنترل قند بهتر کمک بسزایی خواهد کرد .
با تشکر مدیریت سایت دکتر مهران زمان زاده متخصص دیابت ، غدد ، داخلی و متابولیسم .