درمان چاقی شکمی

درمان چاقی شکم با داروی لاغری

یکی از نواحی که در بدن چربی در آن ناحیه تجمع می یابد، ناحیه شکم است. به همین دلیل است که خیلی از کسانی که از اضافه وزن رنج می برند، بدون شناخت عوارض وحشتناک ابدومینوپلاستی، به درمان های این چنینی روی می آورند. بنابراین ما در این مقاله سعی داریم راهکار های استاندارد درمانی چاقی و چربی های موضعی را معرفی کنیم. ممکن است شیوه تغذیه نامناسب، باعث این موضوع باشد. همینطور اگر می خواهید دلیل چاقی زیر شکم را بدانید و با دارو و درمان مناسب اشنا شوید، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

چاقی شکمی ابتلا به کدام بیماری ها را بالا می برد؟

شاید در ابتدا این سوال را بپرسید که چرا باید چاقی شکمی را درمان کنیم؟ مهم تر از جنبه زیبایی و تناسب اندام، پای سلامتی در میان است. سازمان جهانی بهداشت چاقی را به عنوان تجمع غیرطبیعی یا بیش از حد چربی که ممکن است سلامتی را مختل کند، تعریف می‌کند.

چاقی به ویژه چاقی در ناحیه شکم به شدت با اکثر بیماری‌های غیرواگیر که توسط سازمان بهداشت جهانی به عنوان انواع اصلی شناسایی شده‌اند، به ویژه چهار بیماری زیر مرتبط است:

  • بیماری های قلبی عروقی
  • دیابت
  • سرطان
  • بیماری های مزمن تنفسی

چربی های داخلی اندام های شما را احاطه کرده و همچنین ممکن است باعث یجاد بیماری هایی نظیر کبد چرب نیز بشوند.

بنابراین مهم ترین قدم در پیشگیری بیماری های فوق، درمان چاقی شکمی و حفظ تناسب اندام است. چاقی شکمی یک شکل پرخطر چاقی است و درمان از اهمیت ویژه ای برخورداراست. روش های پرتهاجمی زیادی برای درمان وجود دارد. اما روش های اصولی به سلامت بدن شما کمک می کنند.

برطرف شدن چاقی شکمی

دلیل ایجاد چاقی زیر شکم چیست؟

چاقی نشانه مشهود اختلال متابولیک ناشی از مصرف بیش از حد غذاهای بسیار فرآوری شده مملو از قند از هر نوع و چربی در نسبت ناسالم اسیدهای چرب امگا 6 به امگا 3 است. البته سایر اختلالات نیز می توند عامل این بیماری ها باشد. اینجاست که یک متخصص غدد داخلی می تواند به شما کمک کند. وجود این عارضه در هر شخص ممکن است به دلیلی ایجاد شود.

درمان چاقی شکمی چگونه امکان پذیر است؟

مداخله مداخلات درمانی برای چاقی شکمی (به استثنای جراحی) شامل رویکردهای رفتاری، رژیم غذایی، فعالیت بدنی، دارویی و ترکیبی می شود. آیا با درمان چاقی با دارو آشنایی دارید؟ امروزه روش های زیادی برای درمان اضفه وزن وجود دارد. برای از بین بردن چربی های موضعی یکی از بهترین روش ها کاهش وزن است.

تغذیه سالم برای از بی بردن چربی های شکمی

رژیم غذایی بسیارمهم است. شمردن کالری روزانه همرزمان با بهترین درمان هایی که متخصص غدد به شما می دهد ، شما را به اندام دلخواهتان می رساند. در ادامه قصد داریم به مواد غذایی چربی سوز اشاره کنیم:

  • استفاده به اندازه از لوبیا
  • جایگزینی گوشت ماهی به جای گوشت گاو
  • ماست
  • فلفل دلمه ای قرمز
  • کلم بروکلی
  • سرکه رقیق شده
درمان چاقی موضعی شکم

علاوه بر مصرف غذاهای فوق، عدم مصرف غذاهای فست فود و نوشیدنی های قندی نیز مهم است. رژیم غذاییمناسب به گونه ای است که علاوه بر تامین واد مورد نیاز برای بدن شما، مواد غذایی ناسالم را از شما دور می کند.

ورزش برای تخت شدن شکم

افزایش فعالیت بدنی یا ورزش بخشی ضروری از درمان چاقی است. افراد مبتلا به چاقی باید حداقل 150 دقیقه در هفته فعالیت بدنی با شدت متوسط داشته باشند تا از افزایش وزن بیشتر جلوگیری کنند یا مقدار متوسطی از وزن خود را کاهش دهند. در این روند، پیگیری یک ورزش خاص نیز می تواند در ایجاد انگیزه برای ادامه آن موثر باشد. در کل سبک زنگی سالم به داشتن وزن سالم هم کمک می کند و موجب لاغری و تناسب اندام یکدست در شما می شود.

چاقی شکمی چگونه تشخیص داده می شود؟

یکی از معیار های سنجش چاقی در جهان BMI یا همان شاخص توده بدنی فرد است. البته در اندازه گیری چربی های دور شکم، همچنان نیز مرسوم است از معیار سانتی متر استفاده می شود. برای اندازه گیری شاخص توده بدنی باید شاخص هایی نظیر استخوان بندی، سن فرد، درصد چربی و موارد این چنینی نیز اندازه گیری شود.

سوالات متداول درمان چربی های شکمی

سخن آخر

چاقی شکمی یکی از بدترین انواع چاقی است. درمان چاقی با دارو زیر نظر متخصص با دارو درمان می شود. تناسب اندام موجب سلامتی و پیشگیری از بیماری هایی نظیر دیابت می شود. بنابراین باید جدی گرفته شود. علاوه بر دررمان های دارویی سبک زندگی سالم، در برطرف کردن چربی های موضعی بسیار مهم است. دکتر مهران زمان زاده متخصص غدد با سال ها تجربه در این زمینه می تواند به شما برای دست یافتن به وزن دلخواه کمک کند.

✔️ منبع مقاله : https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6121087/

مطالب مرتبط
۲ Responses
    1. رژیم غذایی و ورزش لازم هستن اما کافی نیستن . اگر صرفا برای جلوگیری می فرمایید بله. اما اگر قصد کم کردن وزن دارید بهتره برای معاینات بیشتر مراجعه کنید مطب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *